The Natural Way

We Are One

We Are One

Online Cursus

Deze 7 weken durende online cursus, geeft je een praktische inkijkje in de oeroude wijsheid van de Andes.

Het is een praktische cursus waarbij je veel hulpmiddelen en inzichten aangereikt krijgt, die je in je dagdagelijks leven kunt gebruiken. Het geeft je veel handvaten om meer vanuit verbinding te leven. Je gaat ontdekken hoe fijn het is om verbonden te zijn, hoeveel er om je heen is waar je door geleid, geheald en beschermd wordt. En vooral, je komt dicht in je eigen centrum, dichter bij je ware ik.

We gaan veel dat wat in ons is, verbinden met dat wat buiten ons is. Hierbij komen vooral 2 cijfer erg veel aan bod, namelijk zevens en vieren.

Zeven

Het getal zeven komt veel voor in deze cursus:

 • duurt 7 weken
 • 7 stralen van de regenboog
 • 7 zusters van de Pleiades
 • 7 energievelden (chacra’s)
 • 7 klieren

Vier

Ook het getal 4 komt veel voor:

 • 4 windrichtingen
 • 4 elementen van Moeder Aarde
 • 4 delen van lichaam
 • 4 essenties van leven
 • 4 krachtdieren
 • 4 krachtplekken

Kosten

Kosten zijn € 336,- per persoon incl. btw. Je kunt ook in 2 termijnen betalen, telkens € 168,-.

Hoe werkt het

Nadat je aangemeld bent, krijg je via e-mail alle informatie. De cursus duurt 7 weken, elke week krijg je toegang tot een aantal video’s.

We gaan alle zevens en vieren met elkaar verbinden zodat je echt op een diepe laag gaat voelen dat alles met je samenwerkt. Je krijgt veel inzichten en hulpmiddelen aangereikt, waardoor het niet anders kan dat je dichter bij jezelf komt, je het leven meer vanuit liefde kunt benaderen.

Je kunt niet anders dan veranderd zijn na deze cursus.

Aanmelden

Door op onderstaande knop te drukken en alles in te vullen en betalen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden.

Review

Ellen
Lees verder
Deze cursus heeft me een mooie inkijk gegeven in de wijsheid van de mensen uit de Andes en hoe ik dat voor mezelf kan gebruiken in mijn leven. Wat ik al zo lang voel, dat alle wijsheid al in je zit, werd door Clementine zo mooi bevestigd en verteld: de wijsheid en kennis van het zaad. Het moet alleen nog gevoed worden. In deze cursus was Clementine mijn voeding. Heel bijzonder. 4 elementen, krachtdieren, balans in het leven met dualiteit, leren afstemmen op dingen om je heen, Clementine liet ons. De oefening met de kristal zetten om je heen, gebruik ik echt iedere dag nu. Voelt bijzonder en sterk. De info op lichamelijk vlak was ook zeer leerzaam. En daarbij laat Clementine ons ook heel goed zien dat we alles op onze eigen manier mogen doen. Maak het je eigen, de kennis van de Andes en gebruik het op jouw eigen manier. Voor mij was dit een verrijking en ik vond het superinteressant, bedankt Clementine!

Leven in Harmonie en Magie