NatureclicX, waar staat het voor

Wat mijn specialiteit is, dat ik enorm diep verbonden ben met de natuur. Vandaar de naam NatureclicX, het is je verbinding met de natuur, met Moeder Aarde die het mogelijk maakt, om verbonden te zijn met alles. Als je verbonden bent, voel je een shift, wat als een klik in je hele systeem kan voelen.Je bent een kind van Moeder Aarde, je bent uit haar geboren je bent geschapen naar haar gelijkenis. De kunst van het leven is om al die specifieke kwaliteiten in je te ontdekken en te manifesteren. Dit gaat heel goed in samenspraak en begeleiding van Moeder Aarde. Het is niet alleen Moeder Aarde zelf die je daarbij helpt, maar ook haar andere kinderen, de dieren en planten. Deze worden gezien als haar oudere kinderen en daarmee ook wijzere kinderen. En daarnaast heeft Moeder Aarde nog elementen, enorm krachtige essenties die je leven, mits goed ermee verbonden, direct in balans kunnen brengen.

Moeder Aarde

Pachamama is het Quechua woord voor Moeder Aarde, wat letterlijk betekend ‘Kosmische Moeder van Tijd en Ruimte’. Wat wij het ‘Goddelijke’ noemen, noemen zij ‘Kosmische Vader van Tijd en Kosmische Moeder van Ruimte’. Voor hen is de verbinding en de balans tussen het Vrouwelijke en het Mannelijke van essentieel belang, we hebben beide krachten nodig om te kunnen creëren, te scheppen, in balans te zijn. We zijn letterlijk geboren vanwege een vader en een moeder.

Door te verbinden met Moeder Aarde, verbinden we met de totale Kosmos. Als deze verbinding tot stand gekomen is, dan is alles mogelijk.

Heel mijn leven heb ik tussen verschillende werelden gezweefd als kind van Moeder Aarde. Natuurlijk was dat niet altijd makkelijk. Vooral vroeger, toen er nog niet zoveel openheid was in spiritualiteit. Een tijd lang heb ik gedacht dat ik moest kiezen, ik probeerde me in te passen en deze wereld, dat was hard werken en niet echt iets waar ik gelukkig van werd. Vele jaren geleden heb ik geleerd dat tussen de werelden voor mij een perfecte plek is, omdat daar mijn grootste kwaliteiten wonen en ik het meest in de stroom ben, van mijn Missie hier op Aarde. Ik zie mijzelf dan ook als een vertaler voor mensen, van deze verschillende werelden. Doordat ik tussen de werelden leef, heb ik ook wat meer afstand, waardoor het gemakkelijker is, om het totale plaatje te zien, van een individu, maar ook van de mensheid waar we nu zijn.

Groot cadeau van Moeder Aarde

Ik heb de enorme eer om de naam; ‘Mama Q’inti’ te mogen dragen. Q’inti (of Q’ente) is het Quechua woord voor Kolibrie. Het is de Kolibrie, als een van de weinige dieren, die verbonden is met de 3 werelden, de boven wereld (Goddelijke (Zielen) wereld), natuurlijk wereld (tastbare wereld) en binnen wereld (emotionele-, mentale-, spirituele wereld). Ze ziet de bloem in ieder mens en in iedere omstandigheid. En beheerst de kunst om zich te voeden met het nectar van het leven. Mama staat voor het Heilige Vrouwelijke, voor Kosmische Moeder, voor de Heilige Vrouwelijke Kracht te manifesteren in alles wat ik doe. 

Gerelateerde Posts

Nieuwste Posts

Vind je de blogs helpvol?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!