Wordt de mooiste versie van

Jezelf

Laat je innerlijke bloem volledig tot bloei komen, zodat je stralend door het leven gaat. Blijdschap, plezier en een leven vol liefde, is dan geen wens meer, maar een dagelijkse realiteit.

Ga mee op deze reis, zodat we samen kunnen groeien door kennis te delen en hierover te communiceren met iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Your Advantages

Wat je hiermee kunt bereiken

Geluk

Je gaat ontdekken, dat het wel degelijk mogelijk is om gelukkig te zijn. Omdat je nu geluk haalt vanuit de plaats waar het vandaan komt, jezelf.

Harmonie

De rust van leven in harmonie is een van de fijnste dingen in het leven. Je straalt dit uit, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten. Zij profiteren mee.

Plezier

Gewoonweg plezier hebben in het leven. elke dag genieten. Er gebeuren dan nog steeds zaken die niet fijn zijn, je kunt ze zo veel beter aan.

Bestemming

Wanneer je de bloem in jezelf ontdekt en haar liefdevol verzorgt, kom je volledig tot bloei en zul je je ware bestemming vinden. Op dat moment kun je jezelf en je naasten, voeden met de zoete nectar van het leven.

Liefde

Door te verbinden met Moeder Aarde, ben je omgeven door liefde. Wanneer je dit ook aan jezelf kunt leven, kun je een leven leiden, waar liefde de brandstof is.

Vredig

Op zijn Engels 'in peace zijn' klinkt in mijn oren beter. Dit is een gevoel dat zoveel rust geeft en er automatisch een glimlacht rond je mond verschijnt, wat er ook aan de hand is.

Ik ben me bewust dat dit grote woorden zijn, en yes or yes dit gaat gebeuren en nog veel meer, als jij je verbindt met Moeder Aarde en haar bondgenoten. Vanuit deze verbinding loslaat wat je niet meer dient en een leven vol schoonheid kiest. Wanneer je hier actief mee bezig bent en je laat voeden door al het moois wat het leven te bieden heeft, kan het niet anders dan dat je daar van binnen ook mooier van wordt en dit uitstraalt naar buiten.

Aanbod

Wekelijks Livestream

Tijdens deze wekelijkse livestream, krijg je inzichten, healing en hulpmiddelen aangereikt, afhankelijk van het thema van die week. Daarnaast wordt er ruimt aandacht gegeven voor je vragen.

Cursussen

Er worden steeds nieuwe cursussen online gegeven.  Neem een kijkje in het aanbod welke cursussen er in de nabije toekomst gegeven worden.
Half september start We Are One, een praktische cursus over hoe we ons weer kunnen verbinden met alles om ons heen, en wat voor een magische veranderingen kan geven aan je leven.

Osteopathie

Ik werk ook nog een aantal uur per week als Osteopaat. Je kunt daarvoor ook, op deze site, je afspraak boeken.

Deze behandelingen vinden plaats in Achel (België), net over de grens bij Valkenswaard.