The Natural Way

HealingTouch behandeling

ONTMOET

Clementine Bergmans

Heeft meer dan 35 jaar ervaring in het behandelen van mensen. De eerste paar jaar als fysiotherapeut daarna als Osteopaat en docent. Daarnaast heeft Clementine een hele diepe verbinding met de natuur en heeft vele tradities, wijsheden en healingsvormen van natuurvolkeren bestudeerd. Dit alles maakt dat ze een hele unieke manier van behandelen heeft gecreëerd die ze ‘HealingTouch’ noemt. 

Waarvoor je kunt komen kan van fysieke-, emotionele-, mentale- tot aan energetische klachten zijn. Er wordt altijd gezocht naar de oorsprong van deze klachten en van daaruit word je behandeld.

HealingTouch

De behandelingen die Clementine biedt, zijn een harmonieuze samensmelting van alle kennis en vaardigheden die zij gedurende haar leven heeft vergaard. Haar diepgaande inzicht in het menselijk lichaam, verworven tijdens haar tijd in de osteopathie, verbindt zij op unieke wijze met haar kennis van de emotionele en mentale aspecten die hiermee verweven zijn. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring in het sjamanisme, waar zij diepgaande kennis heeft vergaard van het energetische aspect van ons bestaan.

Door deze diverse kennisgebieden te integreren in haar behandelingen, heeft Clementine een unieke benadering ontwikkeld gedurende haar lange loopbaan. Ze weet op bijzondere wijze alle facetten van het menszijn met elkaar te verbinden, waardoor healing mogelijk wordt op alle niveaus. Zo schept zij de mogelijkheid voor een diepgaande healing die resonantie vindt op alle plaatsen waar heel worden nodig is. Het is haar toewijding en passie om vanuit het hart te werken die deze holistische benadering zo bijzonder maken.

Waar

De HealingTouch behandelingen zijn op een hele rustige plaats in Achel (Hamont-Achel) in België. Heel dicht bij de grens met Nederland bij Valkenswaard.

Na aanmelding krijg je het adres en routebeschrijving via mail toegestuurd.

Kosten

Een behandeling duurt 1 uur en kost zijn  €125,- incl. BTW. Je dient ter plekken te betalen, via QR-code of contant.

Afspraak maken

Hieronder kun je een afspraak boeken op de dag en tijd die het beste voor je past. Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Behandeling Boeken

Living the Natural Way