The Natural Way

Healing op Afstand

Healing

Healing op Afstand is een bijzondere en krachtige vorm van healing die wellicht minder bekend is in onze regio. Als Medicine Woman is het voor mij een natuurlijke manier om healing te brengen, zowel op individueel als op grotere schaal, zelfs als ik niet fysiek aanwezig ben op de locatie. Gedurende vele jaren heb ik deze vorm van healing beoefend, zij het voornamelijk in stilte. Als Medicine Woman is het essentieel om op alle niveaus van het menselijk wezen te kunnen werken en helen. Op afstand kan ik me verbinden met jouw energie en deze transformeren naar een gezonde, hoge frequentie energie. Hierdoor kunnen een breed scala aan klachten worden aangepakt, van fysieke, mentale tot emotionele uitdagingen.
Het effect van deze healing blijft echter alleen langdurig, als je zelf ook de stappen neemt die je moet nemen. Als voorbeeld, als healer kan ik deuren voor je open zetten, het is echter aan jou om door die deur te gaan. Ook is het van belang dat je goed voor jezelf zorgt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak, zodat de verhoogde energie behouden blijft.
Als je hierbij ondersteuning nodig hebt, overweeg dan om lid te worden van onze community. Hier vind je een schat aan informatie en begeleiding om jouw welzijn te ondersteunen.

Hoe en wat

  1. Je boekt een healing. Zorg dat je je eigen naam gebruikt bij aanmelding, mocht je voor iemand anders een aanvraag doen, heb ik die naam ook nodig en wil ik weten wat jullie relatie is.
  2. In 2 regels beschrijf voor wat je een healing wilt.
  3. Een aantal keren per week voer ik healingen uit. Ik moet daarvoor naar een specifiek plekje in mijzelf, waar ik niet gestoord kan worden. Van daaruit voer ik de healingen uit. Normaal duurt het een paar dagen (na aanmelding) wanneer ik de healing doorvoer.
  4. Na de healing, schrijf ik je een korte e-mail met de bevindingen en wat ik gedaan heb. Hierover verder communiceren heeft weinig zin, omdat de herinneringen van je healing heel snel vervagen.

Boek een Healing

SubtotalTotal Installment PaymentsInitial Payment TotalTotal Due TodaySubtotalFree TrialAmount Due Betalen

To Love - To be in Love - To be Loved