The Natural Way

Behandeling

Behandeling

De behandelingen die Clementine biedt, zijn een harmonieuze samensmelting van alle kennis en vaardigheden die zij gedurende haar leven heeft vergaard. Haar diepgaande inzicht in het menselijk lichaam, verworven tijdens haar tijd in de osteopathie, verbindt zij op unieke wijze met haar kennis van de emotionele en mentale aspecten die hiermee verweven zijn. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring in het sjamanisme, waar zij diepgaande kennis heeft vergaard van het energetische aspect van ons bestaan.

Door deze diverse kennisgebieden te integreren in haar behandelingen, heeft Clementine een unieke benadering ontwikkeld gedurende haar lange loopbaan. Ze weet op bijzondere wijze alle facetten van het menszijn met elkaar te verbinden, waardoor healing mogelijk wordt op alle niveaus. Zo schept zij de mogelijkheid voor een diepgaande healing die resonantie vindt op alle plaatsen waar heel worden nodig is. Het is haar toewijding en passie om vanuit het hart te werken die deze holistische benadering zo bijzonder maken.

Waar

De behandelingen zijn op een hele rustige plaats in Achel (Hamont-Achel) in België. Heel dicht bij de grens met Nederland bij Valkenswaard.

Na aanmelding krijg je het adres en routebeschrijving via mail toegestuurd.

Kosten

Een behandeling duurt 1 tot 1,5 uur en kost zijn van € 96,- tot € 144,-. Je dient ter plekken te betalen, via QR-code of contant.

Afspraak maken

Hieronder kun je een afspraak maken en kiezen waar je voorkeur naar uit gaat.

Ben je al eerder door Clementine behandeld als Osteopaat, en je wilt nog een afspraak, kan je ook gewoon een afspraak maken.Het is fijn als je in het opmerkingsvak, tijdens de aanmelding, wilt zetten dat je een osteopathische behandeling wilt.

Behandeling Boeken

Leven in Harmonie en Magie